Vanhojentanssit 2018

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin.

Vuoden 2018 vanhojentanssipukujen varaaminen on jo hyvässä vauhdissa!

Vaikka tansseihin on vielä aikaa, on pukuja varattu jo hyvää tahtia. Frakissa joitain kokoja onkin jo varattu loppuun, ja katsomme aina sovitustilanteessa, onko sopivaa kokoa vapaana. Saketissa sen sijaan on vielä hyvin kokoja vapaana. Saketissa voimme myös katsoa, että liivin ja solmukkeen sävy sointuu yhteen parin puvun kanssa.

Pukua varatessa voimme ottaa huomioon, että mitat voivat vielä muuttua ennen tansseja. Kuitenkin, jos puku varataan jo reilusti ennen tansseja, on puku sovitettava vielä uudestaan esim. joulukuun aikana.

Puvun sovittamista ja varaamista varten suosittelemme varaamaan sovitusajan, tällöin vältyt turhalta jonottamiselta. Otathan myös huomioon, että puku varataan vasta sovituksen yhteydessä, kun pystymme tarkistamaan oikeat koot ja mitat. Emme siis varaa pukuja sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Päivitetty 25.8.2017