Vanhojentanssit 2018

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin.

JOS OLET JO VARANNUT PUVUN:

Vuokrapukujen luovutus aloitetaan tammikuun loppupuolella. Kun saat tekstiviestin, että pukusi on valmis noudettavaksi, voit hakea sen ilman ajanvarausta. Puku on hyvä sovittaa vielä haun yhteydessä. Kaikki vuokrapuvut ja -asusteet ovat valmiina noudettaviksi viimeistään keskiviikkona 14.2.

Jos puvun varaussovituksesta on jo useampi kuukausi aikaa, on hyvä tarkistaa ovatko mitat muuttuneet sen jälkeen. Jos epäilet mittojen muuttuneen, varaa uusi sovitusaika mahdollisimman pian, niin ehdimme reagoida mahdollisiin muutoksiin puvussa.

 

JOS SINULLA EI VIELÄ OLE PUKUA:

Tytöille löytyy vielä mekkoja, myös vuokrattavaksi. Kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, koska myös korjauksiin kannattaa varata hetki aikaa.

Poikien puvuista varsinkin frakeissa ja saketeissa on jo paljon varauksia. Muissa pukutyypeissä, kuten bonjour-puvussa on vielä paremmin vapaita kokoja.

Puvun sovittamista ja varaamista varten suosittelemme varaamaan sovitusajan, tällöin vältyt turhalta jonottamiselta. Otathan myös huomioon, että puku varataan vasta sovituksen yhteydessä, kun pystymme tarkistamaan oikeat koot ja mitat. Emme siis varaa pukuja sähköpostitse tai puhelimitse.

 

JOS OMA PUKUSI VAATII KORJAUSTA TAI ASUSTEITA:

Asusteita, kuten tytöille vannehameita ja pojille juhlaliivejä ja -solmukkeita on vielä vapaana. Myös näitä sovituksia varten suosittelemme varaamaan sovitusajan.

Korjattavia pukuja emme pysty enää ottamaan lisää. Korjausjonot yltävät jo vanhojentanssien yli.

 

 

Päivitetty 19.1.2018