Vanhojentanssit 2019

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin. Tulevat vanhojentanssit tanssitaan 15.2.2019.

 

PUKUJEN SOVITTAMINEN JA VARAAMINEN

Pukujen sovitusta varten suosittelemme aina varaamaan sovitusajan. Näin vältetään ruuhkat ja varmistetaan että saat tarvittaessa henkilökohtaista apua/neuvontaa pukuihin ja asusteisiin liittyen. Toki paikalle voi tulla ilman ajanvaraustakin, mutta tällöin emme välttämättä ehdi olla apuna itse sovitustilanteessa.

 

Poikien puvut

Vuokrapukujen sovitukset ja varaukset ovat jo hyvässä vauhdissa, ja poikien frakeista löytyy enää muutamia kokoja. Saketeissa ja muissa miesten pukumalleissa sen sijaan on vielä hyvin kokoja jäljellä.

Otathan huomioon, että tansseihin on vielä useampi kuukausi aikaa, ja tanssijan mitat voivat vielä muuttua ennen h-hetkeä. Puku voidaan kyllä jo varata, mutta kannattaa varautua lisäsovitukseen esim. joulukuun lopulla, jos mitat muuttuvat puvun varaamisen jälkeen. Jos puku on sovitettu uudestaan ennen vuoden vaihdetta, ehdimme tarvittaessa saada korvaavan koon pieneksi/suureksi jääneen puvun tilalle. Jos mittojen muuttuminen huomataan vasta helmikuussa puvun noudon yhteydessä, emme voi taata korvaavan koon saamista ajoissa.

 

Tyttöjen puvut

Kaikki mekkomallimme ovat myynnissä, ja osa malleista myös vuokrattavissa. Jos oikeanlaista pukua ei löydy suoraan rekistä, on pukuja vielä mahdollista tilata vanhojentansseihin. Tästä kannattaa kysyä lisää suoraan myyjältä 🙂

 

Entä jos puku on hankittu muualta kuin Joen Juhla-Asusta?

Teemme mittamuutoksia ja muita muutostöitä myös asiakkaan omiin pukuihin. Myös asusteita voi vuokrata (ja tottakai myös ostaa) yhdistettäväksi omaan pukuun.

Varsinkin korjausompelua varten kannattaa varata sovitusaika, ja ajanvarauksen yhteydessä kannattaa jo kertoa mitä toivoisit puvulle tehtävän. Toki katsomme yhdessä sovituksen yhteydessä tarkan muokkaustarpeen.

 

 

Päivitetty 5.11.2018