Vanhojentanssit 2019

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin. Tulevat vanhojentanssit tanssitaan 15.2.2019.

 

VUOKRAPUVUN NOUTO

Ilmoitamme vuokrapukujen valmistumisesta tekstiviestillä, sitä mukaa kun pukuja valmistuu. Viimeistään kaikki puvut ovat noudettavissa keskiviikkona 13.2.2019. Puku on suositeltavaa sovittaa vielä noudon yhteydessä.

 

PUKUJEN SOVITTAMINEN JA VARAAMINEN

Pukujen sovitusta varten suosittelemme aina varaamaan sovitusajan. Näin vältetään ruuhkat ja varmistetaan että saat tarvittaessa henkilökohtaista apua/neuvontaa pukuihin ja asusteisiin liittyen. Toki paikalle voi tulla ilman ajanvaraustakin, mutta tällöin emme välttämättä ehdi olla apuna itse sovitustilanteessa.

 

Poikien puvut

Vuokrapukujen sovitukset ja varaukset ovat jo hyvässä vauhdissa, ja frakkipuvut on jo varattu loppuun. Saketeissa ja muissa miesten pukumalleissa sen sijaan on vielä pukuja jäljellä.

Otathan huomioon, että tansseihin on vielä useampi kuukausi aikaa, ja tanssijan mitat voivat vielä muuttua ennen h-hetkeä. Puku voidaan kyllä jo varata, mutta kannattaa varautua lisäsovitukseen esim. joulukuun lopulla, jos mitat muuttuvat puvun varaamisen jälkeen. Jos puku on sovitettu uudestaan ennen vuoden vaihdetta, ehdimme tarvittaessa saada korvaavan koon pieneksi/suureksi jääneen puvun tilalle. Jos mittojen muuttuminen huomataan vasta helmikuussa puvun noudon yhteydessä, emme voi taata korvaavan koon saamista ajoissa.

 

Tyttöjen puvut

Tytöille löytyy vielä monentyylisiä tanssiais- ja iltapukuja, niin vuokralle kuin omaksikin. Ota yhteyttä liikkeeseemme, niin varaamme sinulle henkilökohtaisen sovitusajan.

 

Entä jos puku on hankittu muualta kuin Joen Juhla-Asusta?

Teemme mittamuutoksia ja muita muutostöitä myös asiakkaan omiin pukuihin. Myös asusteita voi vuokrata (ja tottakai myös ostaa) yhdistettäväksi omaan pukuun.

Varsinkin korjausompelua varten kannattaa varata sovitusaika, ja ajanvarauksen yhteydessä kannattaa jo kertoa mitä toivoisit puvulle tehtävän. Toki katsomme yhdessä sovituksen yhteydessä tarkan muokkaustarpeen.

 

 

Päivitetty 7.1.2019