Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste
Joen Juhla-Asu
Joensuun Juhlapukuvuokraamo Oy 2610042-1

1.Rekisterin pitäjä
Joen Juhla-Asu
Joensuun Juhlapukuvuokraamo Oy, y-tunnus 2610042-1
Torikatu 19, 80100 Joensuu
045-318 6282, www.juhla-asu.net, jns@juhla-asu.net
Yhteyshenkilö: Marjo Lehikoinen

2. Rekisterin nimi
Joen Juhla-Asun asiakasrekisteri

3. Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakastietoja kerätään ajanvarausten sekä pukujen ja asusteiden vuokrausten, myynnin, tilausten ja korjausten hoitamista varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan suostumusta.

4. Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja:
-nimi
-osoite
-puhelinnumero
-sähköpostiosoite
Tiedot kerätään suoraan asiakkaalta tai hänen valtuuttamaltaan henkilöltä.
Rekisteriin kerätään aina vain tarvittavat tiedot.

5. Tietojen säilytys
Tietoja säilytetään sekä sähköisesti pilvipalvelussa, että kansioissa ‘paperisena’ versiona. Sähköisesti säilytetyt tiedot on suojattu salasanalla ja manuaalisesti kirjatut tiedot säilytetään lukituissa tiloissa. Tietoja käsittelevät vain Joen Juhla-Asun työntekijät ja heihin rinnastettavat henkilöt.

6. Tietojen tarkistus ja poisto
Jos haluat tarkistaa sinusta tallennetut tiedot, tai haluat pyytää tietojen muuttamista tai poistamista, ota yhteyttä rekisterin pitäjään (kohta 1). Tiedot poistetaan automaattisesti viimeistään vuoden kuluttua viimeisestä tapahtumasta (esim. vuokrapuvun palautuksesta), ellei yhteisesti ole sovittu pidemmästä asiakastietojen säilytyksestä. Tällöin tietoja säilytetään max. kaksi vuotta.