Vanhojentanssit 2020

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin. Tulevat vanhojentanssit tanssitaan lukiosta riippuen joko 7.2. tai 14.2.2020.

Pukujen ja asusteiden varaaminen

Pidä kiirettä!

Kaikki frakit on jo varattu päivämäärälle 14.2. Viikkoa aikaisemmin (7.2.) tanssiville pystymme vielä varaamaan frakkejakin.

Mutta ei huolta, muista pukutyypeistä löytyy vielä jonkin verran kokoja. Lisäksi, esim. saketissa voit valita liivin ja solmukkeen sävyn vaikka tanssiparin puvun mukaan.

Mekkoja on vielä jäljellä niin vuokra- kuin myyntimallistoissakin.

Suosittelemme varaamaan sovitusajan esim. soittamalla 045-318 6282 tai sähköpostilla jns@juhla-asu.net. Otathan huomioon, että pukuvaraus pystytään tekemään vasta sovitustilanteessa, kun olemme varmistaneet oikeat koot ja mitat.

Oletko jo varannut puvun?

Vuokrapukujen valmistus on jo aloitettu, ja ilmoitamme asiakkaille tekstiviesteillä sitä mukaa kun pukuja valmistuu. Kun saat viestin että pukusi on valmiina, voit käydä noutamassa sen vaikka heti. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemmekin, että puvut noudetaan mahdollisimman pian. Noudon yhteydessä on vielä mahdollista sovittaa pukua, mutta erillistä sovitusaikaa ei tarvitse varata.

Pukujen viimeinen palautuspäivä on lauantaina 22.2., ellei ole toisin sovittu. Osalla palautuspäivä on jo aikaisemmin, että ehdimme puhdistaa ja valmistaa puvut seuraaville vuokraajille.

Voit käydä hakemassa (ja tanssien jälkeen palauttamassa) puvun seuraavasti: MA-PE 10-17 (klo 17-18 ajanvarauksella), LA 10-14

22.2. asti olemme siis lauantaisinkin avoinna ilman ajanvarausta.

Oman puvun korjauttaminen

Vanhojentanssien osalta korjauskalenteri on jo täysi, emmekä pysty ottamaan enää uusia pukuja korjattavaksi. Jo vastaanotetut/sovitut korjaukset teemme tottakai ajoissa valmiiksi 🙂

päivitetty 22.1.2020