Vanhojentanssit 2020

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin. Tulevat vanhojentanssit tanssitaan lukiosta riippuen joko 7.2. tai 14.2.2020.

Pukujen ja asusteiden varaaminen

Pidä kiirettä!

Kaikki frakit on jo varattu päivämäärälle 14.2. Viikkoa aikaisemmin (7.2.) tanssiville pystymme vielä varaamaan frakkejakin.

Mutta ei huolta, muista pukutyypeistä löytyy vielä hyvin kokoja. Lisäksi, esim. saketissa voit valita liivin ja solmukkeen sävyn vaikka tanssiparin puvun mukaan.

Mekkoja sen sijaan on vielä mukavasti jäljellä niin vuokra- kuin myyntimallistoissakin.

Suosittelemme varaamaan sovitusajan esim. soittamalla 045-318 6282 tai sähköpostilla jns@juhla-asu.net. Otathan huomioon, että pukuvaraus pystytään tekemään vasta sovitustilanteessa, kun olemme varmistaneet oikeat koot ja mitat.

Oletko jo varannut puvun?

Nyt kannattaa tarkistaa, onko puku vielä sopivan kokoinen. Jos olet huomannut että mitat ovat muuttuneet varaushetken jälkeen, on suositeltavaa että käyt sovittamassa puvun uudelleen joulukuun aikana. Tähänkin sovitukseen kannattaa varata aika etukäteen, niin pystymme tarkistamaan että puku ei ole esim. vuokralla juuri silloin kun tulisit sitä sovittamaan.

Oman puvun korjauttaminen

Teemme mittamuutoksia ja muita korjauksia myös asiakkaiden omiin pukuihin. Esim. mekkoja suosittelemme tuomaan korjattavaksi jo hyvissä ajoin ennen tansseja. Varaathan ajan sovitusta varten 🙂

päivitetty 27.11.2019