Vanhojentanssit 2020

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat frakkeihin ja saketteihin, ja tytöt näyttäviin ilta- ja tanssiaispukuihin. Tulevat vanhojentanssit tanssitaan 14.2.2020.

Pukujen ja asusteiden varaaminen

Pidä kiirettä!

Kaikki frakit on jo varattu vanhojentansseihin.

Mutta ei huolta, muista pukutyypeistä löytyy vielä hyvin kokoja. Lisäksi, esim. saketissa voit valita liivin ja solmukkeen sävyn vaikka tanssiparin puvun mukaan.

Mekkoja sen sijaan on vielä mukavasti jäljellä niin vuokra- kuin myyntimallistoissakin.

Suosittelemme varaamaan sovitusajan esim. soittamalla 045-318 6282 tai sähköpostilla jns@juhla-asu.net. Otathan huomioon, että pukuvaraus pystytään tekemään vasta sovitustilanteessa, kun olemme varmistaneet oikeat koot ja mitat.

Oman puvun korjauttaminen

Teemme mittamuutoksia ja muita korjauksia myös asiakkaiden omiin pukuihin. Esim. mekkoja suosittelemme tuomaan korjattavaksi jo hyvissä ajoin ennen tansseja. Näitäkin sovituksia varten suosittelemme varaamaan sovitusajan.

päivitetty 29.10.2019