Vuokraus

Vuokravalikoimaamme kuuluvat miesten juhlapuvut ja asusteet, lasten juhlapuvut, naisten tafti-iltapuvut ja mm. vannehameita, huntuja, huiveja ja boleroita.

 

VUOKRAUSEHDOT

Pukujen vuokra-aika on viisi (5) päivää sopimusehtojemme mukaisesti. Poikkeavasta vuokra-ajasta sovitaan erikseen.

PUVUN VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Varausmaksun määrä on puolet vuokrahinnasta ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Varaus on molempia osapuolia sitova vasta, kun varausmaksu on maksettu. Vuokraamolla on oikeus hyväksyä/hylätä varaukset, joista varausmaksua ei ole maksettu. 
Loppumaksu maksetaan kun puku haetaan.

Varauksen peruuntuessa muusta kuin laillisestä esteestä johtuen, on vuokraamolla oikeus pitää varausmaksu kulujensa korvauksena. Peruutuksen tapahtuessa alle 7 vrk ennen vuokrauksen alkua, on vuokraaja velvollinen maksamaan koko sovitun vuokrahinnan. Laillisena esteenä pidetään sairaustapauksia, josita vuokraaja on velvollinen toimittamaan lääkärintodistusken.

VUOKRAUS
Vuokraaja vastaa vuokraamistaan asusteista niiden täydestä arvosta, kunnes ne on palautettu vuokraamoon.
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan/lunastamaan vuokraamilleen asusteille sattuneet vahingot ja kadonneet osat.
Korvauksen yläraja on tuotteen ostohinta vähennettynä kulumalla eli tuotteen päivänarvo vuokrahetkellä.
Normaali pesu sisältyy vuokrahintaan. Tahranpoistosta veloitetaan erikseen.  Vuokra-asusteiden kanssa ei saa käyttää rusketusaineita, eikä tuore hiusväri saa tarttua vaatteisiin.
Vuokrattujen asusteiden muuntelu, ompelu ja itse peseminen on ehdottomasti kielletty. Vuokraamo tekee tarvittavat muutokset sovittuun hintaan. (Yleisimmät mittamuutokset sisältyvät vuorahintaan.)
Myös vuokraaja on velvollinen tarkistamaan noudon yhteydessä, että hän saa sovitut tuotteet, ja että tarvittavat korjaukset on tehty. Vuokrattuja asusteita ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman vuokraamon lupaa.

PALAUTUS
Vuokratut asusteet on palautettava sovittuna ajankohtana. Palautuksen myöhästymisestä veloitetaan maksu, joka on 10% vuokrahinnasta/päivä.  Ennen puvun palautusta on hyvä tarkistaa että puvun taskut ovat tyhjät.
Vuokratut tuotteet luovutetaan pääsääntöisesti vuokraamon hengarissa ja pukupussissa, jotka tulee palauttaa puvun kanssa. Palauttamatta jääneistä tarvikkeista veloitetaan niiden arvon mukainen korvaus.
Mahdolliset palautus- ja lähetyskulut maksaa asiakas.

JOEN JUHLA-ASU VUOKRAAJANA
Vuokraamon velvollisuus on luovuttaa vuokratut tuotteet sovitunlaisena ja sovittuna ajankohtana. Mikäli vuokraamo ei täytä tätä velvollisuutta, vuokraajalla on oikeus vaatia korvausta, jonka määrä on korkeintaan sovittu vuokrahinta.
Vuokraamolla on oikeus tarkistaa vuokraajan henkilö- ja osoitetiedot sekä vaatia takuusumma vuokraamistaan tuotteista. Maksettu takuusumma palautetaan täysimääräisenä tuotteiden palautuksen yhteydessä.